Slide 1

Slide 3

Slide 4

Onze partners...

Geld voor de School is een initiatief van organisaties met hart voor onderwijs. Onze partners zijn:

logo_benny

Benny Vreden verzorgt al meer dan 50 jaar musicals, liedjes, verhaaltjes, (bewegingen-)muziek, talentontwikkeling en opleidingen voor kinderen en leerkrachten in het basisonderwijs.

Devices

Centrum Onderwijsfinanciering biedt directeuren, schoolbestuurders, leerkrachten en ouders advies, begeleiding, en workshops over fondsenwerving in het onderwijs.

Logo Nelson

Nelson Scoort! bedenkt en realiseert creatieve communicatieconcepten en ondersteunt goede doelen en non-profit organisaties bij fondsenwerving.

Logo Giftkikker

Giftkikker ondersteunt non-profit organisaties bij fondsenwerving, ledenwerving en ledenbehoud met een gevarieerd pakket aan diensten zoals communicatieadvies en databasebeheer.

Download onze folder
Wat een kledingactie uw school kan opleveren:
Wat een kledingactie uw school kan opleveren